Γιάννης Σαμωνάς Ξύκης στο efoni.gr: Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών στα Γλυκά Νερά, σήμερα γίνεται πραγματικότητα

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού του δήμου Παιανίας- Γλυκών Νερών μίλησε αποκλειστικά στο efoni.gr για την υπογραφή της σύμβασης για την «Βελτίωση του δημοτικού κοιμητηρίου των Γλυκών Νερών».

«Πραγματικά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος, όπως τόνισα και στην ανάρτησή μου στα social media. Και αυτό γιατί ένα πάγιο αίτημα των δημοτών μας, των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή και για αυτούς θέλουμε να καλυτερέψουμε την καθημερινότητά τους, γίνεται πραγματικότητα. Το κοιμητήριο Γλυκών Νερών, το οποίο λειτουργεί από το 1977, πέρασε σε φάση νομιμότητας και έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να μπορούμε σήμερα να προβούμε σε εργασίες και να φροντίσουμε ώστε να αναβαθμιστεί ο χώρος του.», τόνισε στο efoni.gr o κύριος Σαμωνάς.

«Για μένα είναι μια κατάκτηση χρόνων και θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη αλλά και όσους δούλεψαν μαζί μας για να θα παραδοθεί στην πόλη μας σύντομα ένα κοιμητήριο που με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα έχει διαμορφωθεί ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό περιβάλλον με τον απαιτούμενο σεβασμό.»

 

«Οι δημότες έχουν καταλάβει ότι είμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους και θα συνεχίσουμε. Ο Δήμος μας ανθίζει συνέχεια και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να το κάνει.», κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Recommended For You

About the Author: efoni