Γιάννης Ξανθόπουλος: Με πόσα χλμ έτρεχε ο τραγουδιστής που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο

Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, καθώς το ΙΧ των δυο νεαρών συγκρούστηκε με το τζιπ του τραγουδιστή Γιάννης Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με τον ALPHA, το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50!

Την εκτίμησε αυτή έκανε ειδικός εμπειρογνώμονας στην εκπομπή TLIVE, καθώς ουσιαστικά ο τραγουδιστής τράκαρε… αφρενάριστος με το όχημα των δυο νεαρών.

Ψάχνουν το τρίτο όχημα

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στον εντοπισμό του οδηγού που παραβίασε το STOP, καθώς το δικό του όχημα προσπάθησε να αποφύγει ο Γιάννης Ξανθόπουλος και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και ακόμη ένα άτομο, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής δεν έχει καταθέσει ακόμα για το δυστύχημα και η μαρτυρία του αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος βγήκε αμέσως από το αμάξι όταν έγινε η σύγκρουση για να βοηθήσει τους επιβάτες του άλλου οχήματος.

Μιλώντας στον Alpha λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, εμφανώς σοκαρισμένος δήλωνε ότι δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο εμφανίζεται το τρίτο όχημα, να παραβιάζει το STOP.

Οι Αρχές πάντως σε μία πρώτη εικόνα από το πώς έγινε το δυστύχημα, έχουν στοιχεία στη διάθεσή τους που δείχνουν ότι ο τραγουδιστής έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην λεωφόρο Δεκελείας και στην προσπάθειά του να αποφύγει το άλλο όχημα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του και το δεύτερο άτομο που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Recommended For You

About the Author: efoni