Γιάννης Μάρκου: Μιλάει για την επίθεση που δέχθηκε με 17 μαχαιριές στη Βαρυμπόμπη – «Έχω ακόμα τραύματα σε νεύρα»

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για τον τρόμο που βίωσε και τα πρώτα κρίσιμα λεπτά.

«Πλέον εκτιμάω πιο πολύ τον υγιή χρόνο που περνάω. Αυτό το συμβάν μου έδωσα την πιο βαθιά σκέψη ότι όταν είσαι καλά και έχεις την υγεία σου, πρέπει να δίνεις αξία σε ό,τι κάνεις», ανέφερε ο επιχειρηματίας στο «Happy Day», για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του αυτή η περιπέτεια.

Και περιέγραψε τι συνέβη εκείνη τη βραδιά: «Ήταν νομίζω 16 – 17 μαχαιριές. Θυμάμαι αμυδρά εκείνες τις στιγμές.Έχω κάποιους πόνους στις κάτω κλειδώσεις. Δεν είναι τόσο έντονοι αλλά με ξεβολεύουν. Ένα τέτοιο ατυχές γεγονός είναι για να σε κάνει πιο καλό και όχι να σε γυρίσει ανάποδα. Εγώ αγαπάω τον κόσμο, τους ανθρώπους».

«Δεν προσπάθησα να συναντήσω τον άνθρωπο που μου επιτέθηκε γιατί, όπως σου είπα, το συμβάν είναι αμυδρό στο μυαλό μου, δεν έχω έντονες σκέψεις. Στο νοσοκομείο πήγα σε 7 λεπτά, αν έκανα 9 λεπτά δε θα ζούσα. Το φουλάρι το έδεσαν οι φίλοι μου χαμηλά γιατί δε φαινόταν που ακριβώς ήμουν χτυπημένος. Μέσα στο αυτοκίνητο εγώ είδα ότι ήμουν και πιο πάνω και το έλυσα και το έδεσα πιο πάνω.Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμος», συμπλήρωσε.

 

«Τα τραύματα έχουν επουλωθεί. Αυτά που υπάρχουν ακόμα είναι κάποια τραύματα σε νεύρα που θέλουν κάποιο διάστημα να επουλωθούν. Στάθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα μου, αισθάνθηκα ότι με αγαπάνε. Ήρθε και η Τζούλια Νόβα, ήρθαν πολλοί άνθρωποι και με υποστήριξαν», κατέληξε.

Recommended For You

About the Author: efoni