Βραβεία MTV: Οι νικητές, ο καβγάς και οι προκλητικές παρουσίες

Η φετινή απονομή των MTV Video Music Awards που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Barclays Center στο Μπρούκλιν τα είχε όλα! Μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας να δίνουν εντυπωσιακά σόου, ιδιαίτερες και αποκαλυπτικές εμφανίσεις όπως αυτές της Μέγκαν Φοξ (που ελάχιστα άφησε στη φαντασία) και της Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και τη «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα να ανοίγει τη βραδιά με εντυπωσιακό τρόπο.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, ο Τζάστιν Μπίμπερ αναδείχθηκε Καλλιτέχνης της Χρονιάς, ενώ παράλληλα απέσπασε και το βραβείο για το Καλύτερο Ποπ τραγούδι (Peaches). Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ποπ είδωλο ηγήθηκε τις φετινές υποψηφιότητες των βραβείων, συγκεντρώνοντας επτά στο σύνολό τους.

Μεγάλη νικήτρια των φετινών βραβείων του MTV είναι και η νεαρή Ολίβια Ροντρίγκο που κέρδισε τα βραβείο Τραγούδι της Χρονιάς για το Drivers License και Καλύτερης Νεοεμφανιζόμενης.

Τέλος, σημειώνουμε ότι το βραβείο για το Βίντεο της Χρονιάς πήγε στον Lil Nas x.

Δείτε τους νικητές των MTV Video Music Awards στις βασικές κατηγορίες:


Βίντεο της χρονιάς:
 Lil Nas X: Montero (Call Me By Your Name)

Καλλιτέχνης της χρονιάς: Justin Bieber

Τραγούδι της χρονιάς: Olivia Rodrigo: Drivers License

Καλύτερος νεοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης: Olivia Rodrigo

Καλύτερη συνεργασία: Doja Cat ft. SZA: Kiss Me More

Καλύτερο ποπ κομμάτι: Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon: Peaches

Καλύτερο χιπ χοπ κομμάτι: Travis Scott ft. Young Thug & M.I.A.: Franchise

Καλύτερο ροκ: John Mayer: Last Train Home

Καλύτερο Latin: Billie Eilish & Rosalía: Lo Vas A Olvidar

Καλύτερο R&B: Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic: Leave the Door Open

Καλύτερο K-pop: BTS – Butter

Στα παραλειπόμενα της βραδιάς, πρέπει να αναφέρουμε τον παρολίγον καβγά ανάμεσα στον ράπερ Machine Gun Kelly (σύντροφο της σχεδόν γυμνής Φοξ) και τον Conor McGregor, όταν ο δεύτερος θέλησε να πλησιάσει τον ράπερ, αλλά η ασφάλεια του Kelly τον απώθησε με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Ακόμα, στο πάνω στο κόκκινο χαλί των βραβείων MTV έγινε η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kourtney Kardashian και του Travis Barker. Μάλιστα το ζευγάρι αποζημίωσε τους φωτογράφους, ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί.

Recommended For You

About the Author: efoni