Βρέφος βρέθηκε ζωντανό σε κάδο απορριμμάτων – Είχε αρπαχθεί από την Ομόνοια

Ζωντανό εντοπίστηκε βρέφος έξι μηνών σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο σε σημείο έξω από το Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 14:20 στην οδό Αιόλου, στην Ομόνοια, όταν μια 45χρονη γυναίκα Ρομά βρισκόταν στην περιοχή μαζί με το εγγόνι της.

Οπως κατέθεσε στις αρχές, την πλησίασε άγνωστος άνδρας και της πρότεινε να πάνε μαζί σε σούπερ μάρκετ για να της αγοράσει κάτι για το μωρό.

Λίγο αργότερα, της άρπαξε το βρέφος και εξαφανίστηκε.

Στις 16:30, το βρέφος εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη μέσα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.

Ηταν εν ζωή και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για προληπτικές εξετάσεις.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Προς το παρόν έχει προσαχθεί η 45χρονη Ρομά και καταθέτει στους αστυνομικούς.

Recommended For You

About the Author: efoni