Βασιλιάς Κάρολος: Προσφέρει κλαδί ελιάς σε Χάρι και Μέγκαν

Νερό κι αλάτι θέλει να βάλει ο βασιλιάς Κάρολος στη διαμάχη που καλά κρατεί στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας μετά την αποχώρηση την «ανταρτών» Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από το Μπάκιγχαμ, μεταναστεύοντας στις ΗΠΑ και κυρίως μετά τις λεπτομέρειες – βόμβα που αποκάλυψαν σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρόσφατα από το Netflix.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o πρωτότοκος γιος της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται να προσκαλέσει τον άτακτο γιο του Χάρι και την σύζυγό του, Μέγκαν στη τελετή στέψης του, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου του 2023.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια προσπαθεί να κρατηθεί στο… ύψος της ακολουθώντας μία αξιοπρεπή στάση παρά τις απανωτές λεκτικές βόμβες του ζεύγους Σάσεξ που πλήττουν τη μοναρχία, εκθέτουν ανεπανόρθωτα το Μπάκιγχαμ και σπιλώνουν την εικόνα του βρετανικού Στέμματος.

Μετά το ντοκιμαντέρ του Netflix έπονται και τα απομνημονεύματα του Χάρι τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν για μία ακόμη φορά αναμπουμπούλα στο Παλάτι.

Το σχέδιο του Κάρολου να φέρει κοντά την οικογένεια
Ωστόσο, πηγή που πρόσκειται στο Μπάκιγχαμ δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας ότι, το σχέδιο του βασιλιά Καρόλου, που είναι με κάθε τρόπο να επανασυνδέσει την οικογένειά του, προχωρά με σταθερούς ρυθμούς σχολιάζει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Αν και οι επίσημες προσκλήσεις για την τελετή στέψης του Καρόλου στις 6 Μαΐου δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, καλά ενημερωμένες πηγές υποστήριξαν στη εφημερίδα « Daily Mail» ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας θα αποστείλει πρόσκληση στον δευτερότοκο γιο και τη νύφη του θέλοντας να δείξει ότι είναι ευπρόσδεκτοι στο ιστορικό γεγονός για τη γηραιά αλβιώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπάρμπαρα Στρέιζαντ θα είναι παρούσα στην τελετή στέψης του Καρόλου τιμώντας τον πρωτότοκο γιο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο βασιλιάς Κάρολος, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», έχει ήδη στείλει πρόσκληση στην σταρ του Χόλιγουντ για να παραβρεθεί στην τελετή στέψης του.

Ο νέος βασιλιάς της γηραιάς αλβιώνας επιλέγει προσωπικά τους καλεσμένους που θα είναι παρόντες στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, όπου θα παργματοποιηθεί η τελετή στέψης του.

Το όνομα της Μάρμπαρα Στρέιζαντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

Eίναι γνωστό ότι, η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ και ο πρωτότοκος γιος της αείμνηστης Ελισάβετ συνδέονται με στενή φιλία τα τελευταία 50 χρόνια.

Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οργίαζαν οι φήμες ότι είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό.

Recommended For You

About the Author: efoni