Βαγγέλης Σερίφης: Υποψήφιος Δήμαρχος ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Ο Βαγγέλης Σερίφης, ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σύμφωνα με ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ.

Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ, μία πρόταση που την έχει χαρακτηρίσει «μεγάλη τιμή». Με το ΚΚΕ κατεβαίνει στις τοπικές εκλογές από το 2004, ενώ στις προηγούμενες κάλπες ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύµβουλος στη Δυτική Αθήνα όπου μεγάλωσε.

Ο Βαγγέλης Σερίφης γεννήθηκε το 1974. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, του τμήματος ΦΠΨ και κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Αρμονίας και έχει εργαστεί στη Μέση Εκπαίδευση για 20 χρόνια. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος του ΔΣ τόσο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου (ΣΕΦΚ) όσο και του δευτεροβάθμιου οργάνου για σειρά ετών.

Έχει κλασικές σπουδές στη µουσική: Πιάνο, ωδική, αρµονία. Από το 1997 εντάχθηκε στους ΝΕΒΜΑ, ενώ το 2003 ξεκίνησε η συνεργασία µε τον Νίκο Βουρλιώτη και το Family που συνοδεύτηκε από µια σειρά από επιτυχίες. Είναι συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός δεκάδων τραγουδιών και επιτυχιών στο χώρο της hip hop και pop μουσικής, αλλά και της underground ελληνικής σκηνής.

Recommended For You

About the Author: efoni