Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν ονειρεμένες Απόκριες!

Στο τέλος του Φεβρουαρίου 2023 κρύβεται ένα υπέροχο τριήμερο Αποκριάς ιδιαίτερα για 4 ζώδια. Φυσικά ισχύει και για τους ωροσκόπους σας αυτό, ανεξαρτήτως ζωδίου. Πράγματι οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες. Η Σελήνη από το πρωί της Παρασκευής θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στο ζώδιο που αγαπά περισσότερο να βρίσκεται, στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας. Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας. Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και το τρίγωνο με τον Ερμή, θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε ταξίδια, εκδρομές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας. Τα ζώδια που θα το ευχαριστηθούν περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ιχθύες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την Παρασκευή που η Σελήνη κατευθύνεται στον φιλικό σας Ταύρο το μυαλό σας θα είναι στους φίλους, τις παρέες, τις εξόδους και τις εκδρομές. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον 11ο τυχερό σας οίκο είτε είστε Καρκίνοι είτε έχετε ωροσκόπο Καρκίνο και είναι ίσως το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, που ευτυχώς συμπίπτει και με τις Απόκριες, που μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, να μην σκέφτεστε διαρκώς τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και να το ρίξετε έξω. Αν δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες και έχετε άδεια μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα χαράς ευαγγέλια για σας, καθώς θα ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά, γιατί αυτό χρειάζεστε περισσότερο. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας νοιάζονται και θέλουν να σας βοηθήσουν να μοιραστείτε μαζί τους τις έγνοιες μα και τις υποχρεώσεις, αλλά και να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Η θετική ενέργεια των φίλων σας θα ανανεώσει και τη δική σας διάθεση, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί στις προσκλήσεις τους. Κι αν μπορείτε να φύγετε για κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό ακόμη καλύτερα. Με τη Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα έχετε τάσεις φυγής κι ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι θα σας κάνει καλό να πάτε έστω μια κοντινή εκδρομή για να δείτε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Το ταξίδι άλλωστε είναι εξαιρετική θεραπεία για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, ερωτικό και άκρως δημιουργικό τριήμερο σας περιμένει με τη Σελήνη στον Ταύρο μέχρι την Κυριακή στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, των παιδιών. Αυτή η γήινη ενέργεια ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι στην καθημερινότητα σας. Είναι το απόλυτο τριήμερο για να πάτε ένα ταξίδι, να ξεκινήσετε διακοπές, να κάνετε γνωριμίες, να ερωτευθείτε, να γεμίσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram με τις πιο ωραίες φωτογραφίες από τον τόπο των εκδρομών σας, κι αν είστε γονείς να χαρείτε με τα παιδιά σας ένα πιο ανέμελο γουηκέντ. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά ανθρώπων από τον επαγγελματικό κύκλο σας, αλλά εσείς προσέξτε αρκετά με τα δικά σας. Για κάποιους από σας το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα, που μάλιστα θα έχει κάτι αντισυμβατικό ή θα είναι εντελώς ίσως έξω από τα στάνταρ σας. Η Καθαρά Δευτέρα προς το βράδυ, καθώς η Σελήνη θα συναντηθεί σε σύνοδο με τον Άρη, μπορεί να σας φέρει κάποιο προβληματισμό ή ίσως και κάποιο άγχος σχετικό με τα επαγγελματικά ή με ένα συνεργάτη σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ διαφορετική ενέργεια έρχεται το τριήμερο της Αποκριάς αγαπητοί μου Κριοί. Ήδη φιλοξενείτε στο ζώδιο σας την Αφροδίτη και τον Δία, ένα δίδυμο που σας κάνει ακαταμάχητους στους άλλους, ανεβάζει τη διάθεση σας και σας οδηγεί να αναζητάτε τις απολαύσεις, την καλή ζωή, τις εξόδους με φίλους, αλλά και τις αγορές. Με τη Σελήνη στον Ταύρο Παρασκευή και Σάββατο μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη να ξοδέψετε προκειμένου να περάσετε καλά. Η Σελήνη θα βρίσκεται την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων μέσα στον 3ο οίκο της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι για το τριήμερο της Αποκριάς, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε ταξιδιωτικά πλάνα έστω και τελευταία στιγμή ή έστω να κάνετε μια κοντινή εκδρομή που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε με νέες εικόνες. Θα είστε φουλ επικοινωνιακοί αυτές τις μέρες και μάλιστα χωρίς να περνάτε από πολλά φίλτρα αυτά που λέτε. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται προσοχή, γιατί η ειλικρίνεια ναι μεν είναι αρετή, από την άλλη όμως δεν είναι πάντα έτοιμοι οι άλλοι να ακούσουν αυτό που θα τους πείτε όσο αλήθεια κι αν είναι, γιατί μπορεί να το πάρουν ως επίκριση. Αν λοιπόν θέλετε να πείτε κάτι προσέξτε τον τρόπο σας ειδικά την Καθαρά Δευτέρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως το πιο ενδιαφέρον, ευχάριστο, ταξιδιάρικο γουηκέντ του Φεβρουαρίου που συμπίπτει και με τις Απόκριες απλώνεται μπροστά σας και η χαρά θα ξεκινήσει ήδη από το πρωί της Παρασκευής που η Σελήνη θα περάσει σε ένα φιλικό σας ζώδιο, τον Ταύρο. Αυτή η Σελήνη για σας είναι σούπερ επικοινωνιακή και ταξιδιάρα, καθώς αφορά τον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις επαφές, την επικοινωνία, τα ταξίδια. Ακόμη κι αν δεν έχετε πρόγραμμα να φύγετε κάποιο ταξίδι, ενδεχομένως να έχετε μια ξαφνική πρόσκληση από ένα φίλο για να πάτε μια εκδρομή. Να είστε αυθόρμητοι, δεκτικοί σε προσκλήσεις και να βάλετε πάνω απ’ όλα την ηρεμία, τη χαρά και την ικανοποίηση των αισθήσεων σας. Η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους την Κυριακή όπου και θα παραμείνει την Καθαρά Δευτέρα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην οικογένεια, τις σχέσεις σας με συγγενείς ή όσους για σας αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανώς να κανονίσετε ένα ωραίο γεύμα σπίτι σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μπορεί να πάτε στο πατρικό σας για να είστε μαζί τους και να γιορτάσετε τα κούλουμα.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni