Αρτέμιδα: Πρόλαβαν τελευταία στιγμή άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει σε live σύνδεση στο facebook!

Έναν συνάνθρωπο μας που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του έσωσαν την τελευταία στιγμή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το σήμα του κέντρου της Άμεσης Δράσης έκανε λόγο για άτομο που απειλούσε να αυτοκτονήσει. «Να μεταβείτε σύντομα και με προσοχή. Μας έχει καλέσει η κυρία…» διαβίβαζε ο εκφωνητής λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην οδό Ιπποκράτους στην Αρτέμιδα ενώ είχαν ήδη ενημερωθεί ότι ο 60χρονος μετέδιδε την πράξη του… ζωντανά μέσω Facebook. Έτσι άλλωστε τον αντιλήφθηκε και η ιδιοκτήτρια ενός μίνι μάρκετ, καθώς ήταν γνωστός της και πελάτης της.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Αρτέμιδος έφτασαν έξω από το σπίτι και θέλησαν να δουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό της μονοκατοικίας. Ο ένας από τους αστυνομικούς κοίταξε από το παράθυρο και ο δεύτερος πλησίασε την πόρτα. Τα λεπτά ήταν κρίσιμα και έπρεπε να αποφασίσουν σε δευτερόλεπτα. Μια ζωή κινδύνευε να χαθεί από στιγμή σε στιγμή…

Με μια αστραπιαία απόφαση οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, έπεσαν πάνω στον 60χρονο ο οποίος είχε κολλήσει το όπλο στο κεφάλι του και τον ακινητοποίησαν.

Ήταν γονατιστός μπροστά στον καναπέ του ενώ είχε ήδη πυροβολήσει δυο φορές μέσα στο σπίτι. Βρήκαν ένα όπλο ρέπλικα που όμως το είχε τροποποιήσει και ήταν λειτουργικό. Οι αστυνομικοί τον έσωσαν και λίγο αργότερα έμαθαν την τραγική του ιστορία…

Μια μέρα πριν είχε χάσει την αγαπημένη του σύζυγο και φαίνεται ότι δεν μπορούσε να το αντέξει. Το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ίσως έκανε πιο εύκολο το πάτημα της σκανδάλης. Τελικά, ο 60χρονος άντρας σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών. Η παραπομπή του στον εισαγγελέα για την κατοχή του όπλου ίσως να είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει. Ο γιος του, ο οποίος δεν μένει κοντά, ενημερώθηκε και έτρεξε κοντά στον πατέρα του.

astinomiko.gr

 

Recommended For You

About the Author: efoni