ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκ στο Μενίδι – Ταξιτζής και πατέρας δυο ανήλικων ασέλγησε σε 16χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως ταξιτζής, πατέρας μάλιστα δυο ανήλικων παιδιών, ασέλγησε σε μια 16χρονη  στο Μενίδι, την οποία μάλιστα την είχε πάρει «κούρσα» νωρίτερα!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Αυγούστου, όταν τρία νεαρά παιδιά- εκ των οποίων και η ανήλικη 16 ετών- θέλησαν να επιστρέψουν από βραδινή έξοδο τους από γνωστό μαγαζί της Παραλιακής.

Τα παιδιά επέλεξαν να πάρουν ταξί ακριβώς έξω από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση να χρησιμοποιήσουν τα μέσα για να επιστρέψουν στα σπίτια τους στο Μενίδι και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό χωριό.

Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία της 18χρονης (μια δηλαδή εκ των τριών της παρέας) στο efoni.gr, η 16χρονη ξαδέρφη της κάθισε μπροστά, μετά από απαίτηση του οδηγού.

Εκείνη, καθώς ζαλιζόταν, άνοιγε συχνά τα μάτια της και έβλεπε τον οδηγό να αγγίζει το στήθος της ανήλικης της και να πίνει από ένα μπουκάλι το οποίο τα παιδιά είχαν πάρει από το μαγαζί.

Φτάνοντας στην οδό Κύμης, όπως περιγράφει η 18χρονη στο efoni.gr, ο οδηγός φωνάζοντας, κατέβασε την ίδια από το ταξί, γιατί έκανε εμετό. Λίγο αργότερα κατέβασε και το 18χρονο αγόρι, χωρίς να έχει φτάσει στο σπίτι του.

Τα δυο παιδιά συναντήθηκαν στο δρόμο και κατάλαβαν, αφού την καλούσαν στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε και αφού την αναζήτησαν στο σπίτι της, ότι η 16χρονη βρισκόταν σε κίνδυνο.

Μετά από λίγη ώρα η 16χρονη σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε από την ξαδέρφη της βοήθεια, κλαίγοντας και λέγοντας της που βρισκόταν. Ο οδηγός του ταξί την είχε οδηγήσει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, όπου οι υπάλληλοι κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν την αστυνομία.

Τα παιδιά έφτασαν στο σημείο, όπως και η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον οδηγό λίγο πιο κάτω.

Και τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη, όπως εξομολογήθηκε στο efoni.gr η 18χρονη.

Η ανήλικη ξαδέρφη της εξήγησε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός την οδήγησε, αφού είχε παρατήσει στο δρόμο τους φίλους της, σε ένα χωματόδρομο, την έγδυσε  και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα. Οι αστυνομικοί τον σσυνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Αστυνομία ενώ εκείνος υποστήριξε στην κατάθεση του ότι απλά «της έδωσε ένα φιλάκι» .

Η οικογένεια της κοπέλας κατέθεσε μήνυση για βιασμό από την πρώτη στιγμή στον οδηγό ταξί ενώ η κοπέλα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί το γεγονός. Ακόμη, και τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν με ψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ο οδηγός όπως προέκυψε από την ανάκριση του είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Recommended For You

About the Author: efoni