Έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο με εντολή εισαγγελέα-Προσήχθη για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του

Έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο πραγματοποίησε η αστυνομία με εντολή εισαγγελεα στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ, σε βάρος του σπιτιού του γνωστού παρουσιαστή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα σχετίζεται και με τους πυροβολισμούς που είχαν προηγηθεί σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Σημειώνεται, ότι μετά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη, για σχέδιο επίθεσης σε βάρος του από τον Μένιο Φουρθιώτη, είχε διαταχθεί από την εισαγγελία προκαταρκτική έρευνα.

 

Από το σπίτι του Φουρθιώτη στον Διόνυσο έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να βρεθούν στοιχεία, που μπορεί να τον συνδέουν με τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη.

Τελευταία εξέλιξη!

Στην προσαγωγή του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη προχώρησαν – σύμφωνα με πληροφορίες – οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Τρίτης.

Recommended For You

About the Author: efoni