Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Κεραυνοί, χαλάζι και ριπές ανέμων από το βράδυ της Πέμπτης (1/9)

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Η κακοκαιρία που αναμένεται θα χαρακτηρίζεται από έντονες βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται επίσης στην Ήπειρο, ενώ την Παρασκευή θα επηρεαστεί και η Θεσσαλία.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού:

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Recommended For You

About the Author: efoni