Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: 60χρονος με κορονοϊό αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από 76χρονο!

Αδιανόητη εγκληματική ενέργεια – Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις περίεργες συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη ένας 76χρονος που νοσηλευόταν με Covid 19 στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», την ώρα μάλιστα που οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η υγεία του παρουσίαζε βελτίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής βρισκόταν διασωληνωμένος σε αναπνευστήρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν βρήκαν πως η αναπνευστική συσκευή, με την οποία του παρέχονταν οξυγόνο, ήταν εκτός πρίζας, ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός της συσκευής.

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξετάσουν τους λόγους που δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, κάτι που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς που έσπευσαν να ενημερώσουν τη διοίκηση και την Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ένας 60χρονος ασθενής αλβανικής καταγωγής με Covid-19 που τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, να κρύβεται πίσω από το θρίλερ θανάτου του 76χρονου.

Recommended For You

About the Author: efoni