Έγκλημα στα Γλυκα Νερά: Είχε τελικά συνεργό ο 32χρονος πιλότος;

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν – Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Είχε όμως τελικά συνεργό;

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τελικά να υπάρχει συνεργός στην στυγερή δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και πως τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις και πάνω σε αυτό τον τομέα ερευνών καθώς η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει βήμα βήμα την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Άλλωστε μέσα στα στοιχεία που οδήγησαν στις καταιγιστικές σημερινές εξελίξεις και την εξιχνίαση του εγκλήματος, ήταν η παρατήρηση κίνησης στο κινητό του 32χρόνου, τις ώρες που ισχυρίζόταν ότι ήταν δεμένος. Αυτό ίσως είναι και το κλειδί που θα οδηγήσει στον συνεργό.

Ο πιλότος, που τελικά ομολόγησε στις 21:30, υποστήριξε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.

Recommended For You

About the Author: efoni