Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Tο μωρό προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη μαμά του, χτυπώντας την με τα χεράκια του

Ακόμη και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί λύγισαν όταν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (11.05.2021) μπήκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ήρθαν αντιμέτωποι με το έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Όταν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης μπήκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού, στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, βρήκαν την 20χρονη Κάρολαϊν πεσμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι, δεμένη πισθάγκωνα και φιμωμένη. Δίπλα της, το 11 μηνών κοριτσάκι της να πλαντάζει στο κλάμα. Μια σπαρακτική στιγμή περιέγραψαν οι αστυνομικοί σε συναδέλφους τους, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης: το μωρό προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη μαμά του, χτυπώντας την με τα χεράκια του! Ήταν η εικόνα που “λύγισε” τους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, στο πάτωμα, δεμένος με μονωτικές ταινίες χειροπόδαρα και στο πρόσωπο ακόμα, ο 32χρονος πατέρας είχε καταφέρει να καλέσει την αστυνομία από το κινητό του, το οποίο άφησαν στο δωμάτιο οι δράστες. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά λάθη τους. Λάθη που όλοι ελπίζουν ότι θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Στράτο Μπαλάσκα, οι δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά έχουν αφήσει πίσω τους άπειρα στοιχεία. Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ τα ίχνη που έχουν αφήσει στο σπίτι της οικογένειας που έγινε στόχος τους είναι πολλά.

Οι δράστες, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, έμειναν μισή ώρα μέσα στο σπίτι. Συνέχισαν να ψάχνουν ακόμη και ενώ είχαν σκοτώσει την Κάρολαϊν. Ο όγκος DNA και αποτυπωμάτων που έχει συλλεχθεί είναι τεράστιος, αφού στο διάστημα που έμειναν στο σπίτι της οικογένειας, έψαξαν σχεδόν όλα τα δωμάτια!

Recommended For You

About the Author: efoni