Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πόστο που θα αναλάβει ο συζυγοκτόνος στη φυλακή και τα επισκεπτήρια

Ψυχρός, απόλυτα ήρεμος και ανέκφραστος συνεχίζει να είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το Mega, για ακόμη μια ημέρα απέφυγε τις άσκοπες μετακινήσεις και την περισσότερη ώρα την πέρασε μέσα στο κελί του στην έκτη πτέρυγα μαζί τον συγκρατούμενό του, πρώην σωφρονιστικό με τον οποίο έχει επιλέξει να βρίσκεται πιο κοντά. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τη γραφειοκρατική δουλειά για την τροφοδοσία της φυλακής, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει από τη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος να εργαστεί, για να περνά τον… χρόνο του, όπως είπε.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει και τα πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τον επισκεφτούν οι γονείς του και ο αδερφός του.

 

Το βίντεο και οι φωτογραφίες από τη φυλακή

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να κάνει ένα από τα τηλεφωνήματα που δικαιούται και αυτό ήταν είτε προς τον δικηγόρο του, είτε προς την οικογένειά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με αυτές τις δυο πλευρές και αυτό συνδέεται πιθανότατα με το τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, για την οποία αναμένεται σήμερα η απόφαση.

Θυμίζουμε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται στη λεγόμενη «VIP» πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, είναι σε ένα κελί μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους (κρίθηκαν ένοχοι για υποθέσεις ναρκωτικών) ενώ στην ίδια πτέρυγα είναι και ο Μένιος Φουρθιώτης.

Την ίδια στιγμή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μεταδόθηκε και βίντεο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σε αυτό το μικρό κλιπ φαίνεται και πάλι να κάνει χρήση του καρτοτηλέφωνου που υπάρχει στην πτέρυγα.

Recommended For You

About the Author: efoni