Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης

Μετά από μαραθώνια κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς, ομολόγησε την ενοχή του για τη στυγερή δολοφονία της.

Λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.

Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος τα έστησε όλα μόνος του και  δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την Κάρολαϊν.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές.

Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν ομολογούσε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών, ακόμη και της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Η σιγουριά της ΕΛΑΣ για την ενοχή του ήταν τέτοια, που ακόμη κι αν ο ίδιος δεν ομολογούσε, τότε από την αστυνομία θα παραπέμπονταν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για να ακολουθηθεί η κλασική ποινική διαδικασία.

Τελικά, ωστόσο, ο δράστης -πλέον- της σοκαριστικής δολοφονίας που «πάγωσε» το πανελλήνιο ομολόγησε το έγκλημα και αύριο, Πέμπτη 18.06.2021, θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.

Recommended For You

About the Author: efoni