Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεσπά κατά του συζυγοκτόνου ο πατέρας της Καρολάιν

Τη θλίψη και τον θυμό του εκφράζει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρει ότι η στεναχώρια του μετατράπηκε σε οργή όταν ανακάλυψε πως η αστυνομία μετέφερε τον Αναγνωστόπουλο από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αθήνα, προκειμένου να τον φέρει αντιμέτωπο με στοιχεία που αποδείκνυαν πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος.

«Όταν το κατάλαβα αργότερα, το μόνο πράγμα για το οποίο λυπήθηκα ήταν που δεν το γνώριζα όταν εκείνος βρισκόταν εκεί. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν πρόθυμος να υποστώ τις συνέπειες», δήλωσε ο 78χρονος στη βρετανική εφημερίδα “The Sun”.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Σούζαν έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονές τους στην Αλόννησο.

Όπως είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα. Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι διαπέρασε το στήθος μου και έσφιξε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε προσωρινή λύση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, που βρέθηκε χωρίς τη μητέρα της και με τον συζυγοκτόνο πατέρα της στη φυλακή, αναθέτοντας τη γονική μέριμνα στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Η Εισαγγελία, σταθμίζοντας το συμφέρον της μικρής, έκρινε ότι η μητέρα της Καρολάιν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να την αναλάβει, μετά τα τραγικά γεγονότα που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αποφασίζοντας παράλληλα το κοριτσάκι να έχει επικοινωνία και με την άλλη πλευρά, τους γονείς του δράστη της δολοφονίας, προκειμένου να μην αποκοπεί από αυτούς και με το δεδομένο ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες που ήλεγξαν την υπόθεση έκριναν και τα δύο περιβάλλοντα θετικά για να μεγαλώσει το παιδί.

Η απόφαση των εισαγγελικών αρχών θα ισχύσει μόνο για 30 ημέρες, καθώς έτσι προβλέπει ο νόμος, ενώ στη συνέχεια το δικαστήριο θα αποφασίσει οριστικά για το θέμα.

Ξεκίνησε το ταξίδι της μικρής Λυδίας για την Αλόννησο

Ήταν λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί όταν η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 33χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, βγήκε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον άλλο της γιο και τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της. Εκείνη ανέλαβε να πάει το μόλις ενός έτους μωρό που έμεινε ορφανό από μητέρα, στην άλλη του γιαγιά, τη μητέρα της Κάρολαϊν, ώστε να την πάρει μαζί της στην Αλόννησο.

Recommended For You

About the Author: efoni