Άδωνις Γεωργιάδης: Λεφτά δεν υπάρχουν

Λεφτά τέλος και αν δεν… ωριμάσουν οι επιχειρηματίες, θα χρεωκοπήσουν. Με τέτοιες εκφράσεις περιέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης την κατάσταση και επιχείρησε να «απαντήσει» στις αντιδράσεις για τα όσα ανακοινώθηκαν σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες (29.06.2021) τα νέα δεδομένα στην εστίαση, με τους αμιγώς για εμβολιασμένους χώρους και τους μεικτούς χώρους. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ο Άδωνις Γεωργιάδης διεμήνυσε ότι άλλα λεφτά, δεν υπάρχουν.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, χθες μετά τις ανακοινώσεις τον πήρε ένας καταστηματάρχης, πολύ εκνευρισμένος. «Τον ρώτησα “θέλετε αγαπητέ, το χειμώνα να σας ξανακλείσουμε; Και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά, να χρεοκοπήσετε; Δεν είναι καλύτερα να βάλετε τους καλλιτέχνες να κάνουν πέντε δηλώσεις να πείσουν τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και να μην έχουμε πανδημία το χειμώνα να συνεχίσουμε τη ζωή μας;”», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όταν στη συνέχεια στη συζήτηση μπήκαν και επιχειρηματίες και ένας απ’ αυτούς εξέφρασε τον προβληματισμό του, ο υπουργός Ανάπτυξης τον κάλεσε να… ωριμάσει.

 

«Ήρθε η ώρα αν ωριμάσετε στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, το καταλαβαίνετε αυτό; Αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα δεν έχουμε άλλα λεφτά. Επειδή εάν η πανδημία επανέλθει τον χειμώνα καταστραφήκαμε και θα ξαναγυρίσουμε σε οικονομική κρίση πάμε να πείσουμε όλοι τους φίλους μας να εμβολιαστούν», είπε.

Recommended For You

About the Author: efoni