Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης»

Την δική της κατάθεση για όσα διαδραματίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων έδωσε η υποδιοικήτρια του ΑΤ.

Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει πως «ήρθε μια κοπέλα και μας είπε πως την ενοχλεί ο πρώην της. Η αξιωματικός υπηρεσίας της εξήγησε ότι μπορεί να κάνει μήνυση ή ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της. Οταν την ρωτήσαμε εάν την απειλεί ή κάτι άλλο, μας είπε πως την ενοχλεί χωρίς να προσδιορίσει όμως το είδος της ενόχλησης».

«Μας ζήτησε μόνο εάν μπορούμε να την συνοδεύσουμε μέχρι το σπίτι της γιατί πίστευε ότι ο πρώην της, την περίμενε εκεί. Επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό στο Τμήμα της είπαμε ότι μπορούμε να καλέσουμε την Αμεση Δράση», αναφέρει η υποδιοικήτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα πάντα με την υποδιοικήτρια, η 28χρονη είπε πως θα έπαιρνε μόνη της το «100» και κατέβηκε μαζί με τον νεαρό που την συνόδευε στην είσοδο του τμήματος. Η υποδιοικήτρια πήγε στο γραφείο της και τότε, όπως αναφέρει, άκουσε φωνές από τον δρόμο.

«Πήγα στο γραφείο μου και μετά από ελάχιστα λεπτά άκουσα κάποιον να φωνάζει την “έσφαξε την έσφαξε”. Τρέξαμε όλοι στο ισόγειο, στην είσοδο του Τμήματος και είδαμε την κοπέλα που ήταν πριν επάνω στο γραφείο της Αξιωματικού Υπηρεσίας, πεσμένη μπρούμυτα. Η κοπέλα είχε για λίγο τις αισθήσεις της, αλλά μετά όχι. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ, φωνάξαμε τη φαρμακοποιό από το γειτονικό φαρμακείο, όπου διαπίστωσε ότι δεν είχε σφυγμό».

Μετά από λίγα λεπτά, συμπληρώνει η αξιωματικός, έφτασε το ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε το θάνατο της κοπέλας και παρέλαβε τον δράστη που είχε αυτοτραυματιστεί με το ίδιο μαχαίρι.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η ΕΡΤ, ούτε η εκείνη ζήτησε τα στοιχεία της 28χρονης. Παράλληλα, δεν ζητήθηκαν τα στοιχεία του 39χρονου ή μία περιγραφή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών.

Προφυλακιστέος ο δράστης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε νωρίτερα ο 39χρονος, ο οποίος, μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οδηγείται στις φυλακές.

Ο 39χρονος κατέθεσε με υπόμνημα στην ανακρίτρια και δήλωσε: «Δεν θυμάμαι τίποτα». Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τα ψυχολογικά προβλήματα που, όπως είπε, αντιμετωπίζει. Η υπεράσπιση φέρεται να ήταν εξ αρχής διατεθειμένη να αιτηθεί τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Recommended For You

About the Author: efoni