Άγιοι Ανάργυροι: Άγρια γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Μια ακόμα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά έξω από αστυνομικό τμήμα, συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά θύμα είναι μια νεαρή γυναίκα 28 ετών και δράστης ο 39χρονος πρώην φίλος της ο οποίος τη δολοφόνησε τη στιγμή που εκείνη πήγαινε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύτης και θύμα διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν η οποία, ωστόσο, είχε διακοπεί αρκετό διάστημα. Το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα είχε βγει βόλτα με έναν φίλο της  και επιστρέφοντας στο σπίτι της είδε τον δράστη να την περιμένει και φοβήθηκε.

Μαζί με τον φίλο της, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων προκειμένου να καταγγείλει τον 39χρονο. Όταν η γυναίκα βγήκε από το Α/Τ, και αφού είχε διανύσει περίπου 50 μέτρα απόσταση, δολοφονήθηκε από τον 39χρονο ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι θανάτου! Όλα δείχνουν πως ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως όταν η άτυχη γυναίκα βγήκε από το τμήμα αποχαιρέτισε τον φίλο της και συνέχισε μόνη της προς το σπίτι της, θεωρώντας ίσως πως ο 39χρονος θα είχε φύγει…

Στη συνέχεια ο 39χρονος δράστης έστρεψε το μαχαίρι στο λαιμό του και αυτοτραυματίστηκε. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς», ενώ για τη νεαρή γυναίκα ήταν ήδη αργά.

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ» ανέφερε η πρώτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ προς τους διαπιστευμένους συντάκτες.

Recommended For You

About the Author: efoni