Όσκαρ 2022: Ελληνικό ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού στα δώρα των υποψηφίων

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ και όλο το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για τις λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Κάποιος υποψήφιος όμως είτε πάρει βραβείο, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσει από το Dolby Theater με μια ξεχωριστή goodie bag.

Οι υποψήφιοι των Βραβείων Όσκαρ θα λάβουν ιδιαίτερα ακριβά δώρα, από οικόπεδο στην Σκωτία μέχρι και ελληνικό ελαιόλαδο… με φύλλα χρυσού. Αυτή την ξεχωριστή goodie bag έχει αναλάβει η εταιρεία Distinctive Assets, με το περιεχόμενο της να αξίζει πάνω από 100.000 δολάρια!

Στα δώρα, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, περιλαμβάνεται ένα οικόπεδο έκτασης από 1 έως 100 τετραγωνικά μέτρα μέσω του Highland Titles και επιπλέον τον τίτλο του «Λόρδου ή της Κυρίας του Γκλένκο». Στην τσάντα θα βρίσκεται και μια all-inclusive διαμονή στο Κάστρο του Τορίνο στη Σκωτία, με υπηρεσία μπάτλερ.

 

Η goodie bag όμως έχει και άλλες εκπλήξεις. Οι υποψήφιοι θα πάρουν επίσης μια κάρτα για μια θεραπεία λιποαναρρόφησης The Celebrity Arms από το Art Lipo, η οποία κοστίζει περίπου 9.500 δολάρια, καθώς και ένα μπουκαλάκι με παρθένο ελαιόλαδο της ελληνικής εταιρείας Ariti, το οποίο περιέχει βρώσιμες νιφάδες χρυσού.

 

Υπάρχουν βέβαια και κάποια πιο «ταπεινά» δώρα, με τους χορηγούς των βραβείων των Όσκαρ να έχουν επιλέξει να βάλουν στην τσάντα μια ποικιλία από ξηρούς καρπούς, ένα unisex άρωμα της Piper & Perro, μια βούρτσα μαλλιών της Tangle Teezer, μέλι Manuka, Posh Pretzels, ένα Pellegrino Natural Sparkling Mineral Water και ένα μπουκάλι Tolani Al Passo 2018 Chianti Classico.

 

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni