Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ

Τίτλοι τέλους για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ. Η είδηση του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού έρχεται από διάφορες πηγές με την «Page Six» να κάνει λόγο για «επικείμενο διαζύγιο» και την Κιμ να έχει προσλάβει για τις διαδικασίες την έξπερτ του είδους Λάουρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά έχουν τελειώσει», αναφέρει μια πηγή για να συνεχίσει: «Η Κιμ έχει προσλάβει την Λάουρα Βάσερ και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών».

Η 40χρονη Κιμ δεν φοράει τη βέρα της και ο 43χρονος Κάνιε περέμεινε στο πολυτελές ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών με την οικογένεια Καρντάσιαν να τον κατακρίνει για τους υπερβολικά πολυδάπανους εορτασμούς.

«Η Κιμ υποχρέωσε τον Κάνιε να πάει στο Γουαϊόμινγκ ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Το μεταξύ τους έχει τελειώσει», ανέφερε η ίδια πηγή.

Άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι λέει ότι η Κιμ στο παρελθόν προσπάθησε πολύ να προστατέψει τον Κάνιε από τον αγώνα που έδινε για την ψυχική του υγεία αλλά τώρα έχει μεγαλώσει πολύ.

«Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Κάνιε λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Κιμ μπούχτισε και με όλα αυτά», λέει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην Κιμ.

Την ίδια ώρα, μια άλλη πηγή προσκείμενη στο διάσημο ράπερ αναφέρει: «Ο Κάνιε νιώθει συνεχώς άβολα και ενοχλημένος από ολόκληρη την οκογένεια Καρντάσιαν και τη ριάλιτι υπερεκτεθειμένη ζωή που κάνουν. Έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους και βρίσκει το σόου τους αφόρητο».

Recommended For You

About the Author: efoni