Χριστίνα Λαμπίρη: Η απάντηση στον Νίκο Μουρατίδη που έγραψε ότι παράτησε το παιδί της στη γιαγιά και έγινε προβληματικό

Η Χριστίνα Λαμπίρη και η κόρη της, Μαρίζα, έγιναν στόχος για τον Νίκο Μουρατίδη, έπειτα από όσα έγραψε για εκείνες στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Με αφορμή τη δημόσια τοποθέτησή της για το νομοσχέδιο της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε: «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

gsgsdg

Το παραπάνω έφερε «κύμα» αντιδράσεων, αλλά η Χριστίνα Λαμπίρη δεν έχει πάρει θέση ακόμη, με δηλώσεις της για την επίθεση Μουρατίδη.

Ωστόσο, επέλεξε να του απαντήσει με μια ανάρτηση στο Facebook. Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε μια ανάρτηση, με τα λόγια του ηθοποιού, Χαβιέ Μπαρδέμ, για το πώς εκείνος βλέπει τις γυναίκες.

Η ανάρτηση γράφει: «Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι’ αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός. Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση. Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας… Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ’ αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του ’60, χειρότερα από πόρνη. Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο.
Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Ángel Encinas Bardem)».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Μετά την προβολή των όσων έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης στο «Super Κατερίνα», προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις στο πάνελ. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε σοκαρισμένη: «Παιδιά γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό!».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος τον Νίκο Μουρατίδη, ναι έχει καυστικό σχόλιο όταν όμως το σχόλιό σου αφορά σε παιδιά που εσύ δεν ξέρεις πώς ο καθένας έχει πονέσει και έχει δυσκολευτεί για να τα μεγαλώσει, δεν πρέπει να γράφεις το πραμικρό. Γράψε οτιδήποτε άλλο θέλεις για τον άνθρωπο που μπορείς να έχεις μια κόντρα με τον άνθρωπο και δεν με νοιάζει. Στο κομμάτι των παιδιών όμως ρε φίλε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και λυπάμαι».

Τέλος ο Γιάννης Πουλόπουλος, ανέφερε: «Και δεν το προκάλεσε και κάτι, δηλαδή δεν είπε και κάτι τόσο χοντρό, πρόσεξε όχι ότι δικαιολογώ ότι αν έλεγε κάτι χειρότερο η Χριστίνα Λαμπίρη θα το δικαιολογούσε».

Recommended For You

About the Author: efoni