Χρήστος Μενιδιάτης- Νίκος Μουρατίδης: Mια νέα κόντρα ξεκίνησε

Ο Νίκος Μουρατίδης,  με αφορμή μία ανάρτησή του στο facebook για τα παιδιά των καλλιτεχνών, μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη και την κάμερα του Πρωινού, δεν δίστασε να κατακεραυνώσει γνωστούς τραγουδιστές με διάσημους γονείς, όπως η Κόνι Μεταξά και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Νομίζουμε ότι το τραγούδι πια είναι κάτι εύκολο. Εγώ όταν έρχεται ένας νέος τραγουδιστής και μου λέει ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής, του απαντώ καλύτερα να γίνει πυρηνικός φυσικός» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

«Θέλει να βγει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβάει το βρακί της και θέλει να γίνει τραγουδίστρια; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια για την Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά στον Χρήστο Μενιδιάτη, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε πως «δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια… Έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται».

 

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης απάντησε στον Νίκο Μουρατίδη με μία ανάρτηση κόλαφο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Δείτε τι έγραψε ο Χρήστος Μενιδιάτης:

Δεδομένου του αυστηρού κριτηρίου που διαθέτει ο κ. Μουρατίδης τον ευχαριστώ γιατί θεωρεί ότι έχω καλή φωνή (αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο ).
Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν σιγά σιγά από τα ´πράγματα’ οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις προτού εκφράσουν απόψεις. Αν πιστεύει οτι δεν έχω κάνει τίποτα στη καριέρα μου δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου όπως επίσης και στην αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των καλών νυχτερινών κέντρων εδώ και περίπου μια εικοσαετία !
Όσον αφορά τον όρο ´άχρηστος´και εφόσον αφορά εμένα προσωπικά πρέπει να πω ότι αν ήμουν κάτι τέτοιο, ο ίδιος ο χώρος τον οποίο υπηρετώ με αγάπη τόσα χρόνια .. θα με είχε στείλει σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου.
Τέλος …επειδή μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του… πραγματικά άχρηστο θεωρώ κάποιον ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του, είναι καθολικά αναγνωρισμένος όσον αφορά το ταλέντο του, έχει κατά τα δικά του λεγόμενα εισπράξει τεράστια ποσά από την παρουσία του στο χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης ( όπως ο κ. Μουρατίδης).. και τώρα ο ίδιος διαμαρτύρεται δημοσίως γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν μπορεί να πληρώσει έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ . Αυτά…. Με αγάπη.

 

Recommended For You

About the Author: efoni