Χρήστος Γιαλιάς: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Ο Χρήστος Γιαλιάς είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Μάνδρα σήμερα (7/2) το βράδυ.

Ο Χρήστος Γιαλιάς, γνωστός στον χώρο της εστίασης καθώς διατηρούσε επιχείρηση εμπορίου προϊόντων κρέατος, αλλά και παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές ομάδες, δέχτηκε την επίθεση με καλάσνικοφ, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, πολύ κοντά στο σπίτι του στη Μάνδρα σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Γιαλιάς ήταν, επίσης, ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης, αλλά και επιχειρήσεων εστίασης.

Στο ποδόσφαιρο, διετέλεσε πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού, ενώ πέρυσι ασχολήθηκε με τα διοικητικά του ΠΑΣ Κόρινθος.

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του

Το όνομά του είχε έρθει στην επιφάνεια το 2018, όταν τον Μάιο εκείνης της χρονιάς δολοφονήθηκε η πρώην σύζυγός του, στα σκαλιά του σπιτιού της. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική σχέση, με τον ίδιο να έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του με δεύτερο γάμο, στον οποίο απέκτησε και παιδί.

Μιλώντας τότε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του στο Star, ο Γιαλιάς είχε αναφερθεί αμυδρά και σε μια υπόθεση στην οποία είχε κατηγορηθεί για παράνομη κατοχή όπλων, για τα οποία ισχυρίστηκε πως ανήκαν στους φρουρούς του, καθώς λόγω φόβων για τη ζωή του είχε προσλάβει άτομα να τον προστατεύουν.

Recommended For You

About the Author: efoni