Χιου Τζάκμαν – Ντέμπορα Λι Φέρνες: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 27 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ η είδηση του χωρισμού του Χιου Τζάκμαν και της Ντέμπορα Λι Φέρνες. Δημοσιεύματα όμως αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα εδώ και μήνες και «ζούσε σαν χωρισμένο πολύ καιρό πριν ανακοινώσει το διαζύγιό του».

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά μετά από 27 χρόνια γάμου με μια πηγή να αναφέρει: «Δεν εκπλαγήκαμε καθόλου. Συνέβη πριν από καιρό. Οι φίλοι και η οικογένεια το γνώριζαν».

Η ίδια πηγή θεωρεί ότι υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των δύο ηθοποιών εδώ και καιρό, πιθανότατα πριν ακόμη ο Τζάκμαν επιστρέψει στο Broadway τον Φεβρουάριο του 2022 για την ταινία The Music Man.

Ο λόγος; «Η Ντεμπ δεν πήγαινε πολύ συχνά στις πρόβες. Μάλιστα την είδαν να κοιμάται ακόμα και κατά τη διάρκεια των προβών».

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε ότι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο και ότι είχαν απλώς αποξενωθεί ζώντας σαν «συγκάτοικοι».

Παρά το γεγονός ότι οι κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν ότι ο χωρισμός τους ήταν μόνο θέμα χρόνου, οι θαυμαστές τους σοκαρίστηκαν όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμού του την Παρασκευή με μια κοινή δήλωση.

Η ανακοίνωση του χωρισμού
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στο People, κάνοντας μια κοινή δήλωση. «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», αναφέρεται.

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση», συνεχίζει.

Τέλος, καταλήγουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις. «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», γράφουν.

Η γνωριμία του ζευγαριού
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς «Corelli» κι ερωτεύτηκε αμέσως.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και με τα χρόνια έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Η ανάρτηση του Χιου Τζάκμαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Κανείς δεν ξέρει αν το ζευγάρι είχε προβλήματα από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Χιου Τζάκμαν πάντως ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είχε εκφράσει δημοσίως τον έρωτά του για τη σύζυγό του μιλώντας με λόγια αγάπης και θαυμασμού.

«Χαρούμενο Βαλεντίνο αγάπη μου. Σκορπάς το φως, όπου κι αν πας. Το χιούμορ σου, η γενναιοδωρία σου, η σοφία και το πνεύμα σου λάμπουν τόσο δυνατά. Γιορτάζω μαζί σου τον 28ο Βαλεντίνο», είχε γράψει ο Χιου Τζάκμαν για τη Ντέμπορα Λι Φέρνες.

Recommended For You

About the Author: efoni