Φωτιά στη Πεντέλη: Kλιμάκια ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην περιοχή

Τις πληγείσες περιοχές από την χθεσινή φωτιά που ξέσπασε στη Πεντέλη επισκέφτηκαν κλιμάκια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καθώς και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙ

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης για την επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

Kλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπό τον Γραμματέα της ΚΠΕ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, συνοδευόμενο από στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων την βουλευτή Τόνια Αντωνίου, τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζο, τον περιφερειακό σύμβουλο και μέλος της ΚΕ, Γιάννη Σμέρο, κ.α. επισκέφτηκε σήμερα πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου μας, ενώ είχαν σύσκεψη με τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο, παρουσία του του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη και του Προέδρου του ΔΣ Παλλήνης, Κωστή Σμέρου.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης ενημέρωσε για τη μεγάλη μάχη που δόθηκε με τη φωτιά και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από την Πολιτεία.
Παράλληλα το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε τις περιοχές του πύρινου μετώπου, με τη συνοδεία των Δημάρχων της περιοχής, του κύριου Ζούτσου και του κύριου Ξένου Μανιατογιάννη.
Ο κύριος Σπυρόπουλος, νέος γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, δήλωσε στο efoni.gr:
 «Δεν είναι η στιγμή για να αποδώσουμε ευθύνες, ο κόσμος ακόμα φοβάται το βράδυ που θα έρθει. Βρεθήκαμε εδώ για να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξή μας στους ανθρώπους που για παραπάνω από ένα 24ωρο έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες, να μιλήσουμε με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι δίπλα στην κοινωνία.»
Ο Γιάννης Σμέρος, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και κάτοικος της περιοχής, δήλωσε πως η χθεσινή βραδιά ήταν μία από τις δυσκολότερες για την περιοχή της Παλλήνης.
«Κρανίου τόπος, στάχτη και θλίψη για τον τόπο μας. Η Ανατολική Αττική δοκιμάστηκε για ακόμη μια φορά. Είμαστε εδώ για να μετρήσουμε τις πληγές μας και ευχόμαστε να μην υπάρξει αναζωπύρωση.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Σμέρος.
Λάζαρος Καραούλης, μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Δίνουμε λεφτά για την αντιμετώπιση και όχι την πρόληψη, αυτό είναι το λάθος

Recommended For You

About the Author: efoni