Υπόθεση Κολωνού: Οι ποινές για τους κατηγορούμενους

Eίκοσι χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος για την αποτρόπαιη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης στον Κολωνό, μετά την καταδίκη του σε ισόβια και 27 χρόνια κάθειρξη για σειρά βαρύτατων αδικημάτων.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επιμέτρησε την ποινή των ισοβίων και των 27 χρόνων για τον πρωταγωνιστή της φρικτής αυτής ιστορίας, ενώ για τον δεύτερο σε σειρά και βαρύτητα καταδικασθέντα για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης η ποινή που επιβλήθηκε ήταν 18 χρόνια κάθειρξη.

Και οι δύο θα οδηγηθούν στις φυλακές, ενώ για τους λοιπούς καταδικασθέντες που έχουν ποινές από 13 μήνες ως 7 χρόνια, δίδεται μάχη από τους συνηγόρους τους για να πετύχουν την αναστολή στην εκτέλεση της ποινής τους.

Οσο δε αφορά τη μητέρα της ανήλικης που απαλλάχθηκε κατά πλειοψηφία από τις βαριές κατηγορίες, η καταδίκη της για εκβίαση οδήγησε το δικαστήριο σε επιβολή ποινής 20 μηνών που σημαίνει ότι θα βγει από τη φυλακή αύριο, καθώς έχει μείνει προσωρινά κρατούμενη για 18 μήνες και έχει εκτίσει την ποινή της.

Recommended For You

About the Author: efoni