Τσατραφύλλιας: Έρχονται δύο φθινοπωρινές κακοκαιρίες -Η μία τύπου «Π»

Δύο φθινοπωρινές κακοκαιρίες αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα τις επόμενες ημέρες, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Μέσω ανάρτησής του, ο μετεωρολόγος αναφέρει ότι μετά τη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες, έρχονται δύο νέες κακοκαιρίες, οι οποίες θα επηρεάσουν περιοχές της χώρας.

Η πρώτη, σύμφωνα με την πρόβλεψή του, θα είναι τύπου «Π» και θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής από τα δυτικά.

Σύμφωνα με τον κ. Τσατραφύλλια, το Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη δυτική, στη βόρεια Ελλάδα και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο σκόνη και θυελλώδεις νοτιάδες.

Η επόμενη κακοκαιρία έρχεται Δευτέρα-Τρίτη, επηρεάζοντας αρκετές περιοχές, ενώ ο καιρός αναμένεται να κρυώσει μετά τις 16 Νοεμβρίου.

Η πρόβλεψη του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Μετά την πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες, που θα επηρεάσει τη δυτική και βόρεια Ελλάδα με βροχές και τοπικές καταιγίδες, βρισκόμαστε μπροστά σε δύο φθινοπωρινές κακοκαιρίες.

Η μία, η οποία θα είναι πάλι τύπου “Π”, ξεκινά την Παρασκευή το μεσημέρι και από τα δυτικά και επηρεάζει και το Σάββατο με βροχές και καταιγίδες τη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο σκόνη και θυελλώδεις νοτιάδες.

Η δεύτερη κακοκαιρία αφορά το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη και αφορά αρκετές περιοχές. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα κρύα, φαίνεται να έρχονται από τις 16/11 και μετά!

Για περισσότερα στοιχεία για τις 2 κακοκαιρίες αλλά και για τα κρύα που έρχονται μείνετε συντονισμένοι!».

Κακοκαιρία-εξπρές προέβλεψε για την Παρασκευή και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως ανέφερε, την Παρασκευή ο καιρός αλλάζει, καθώς ένα νέο σύντομο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα, φέρνοντας κάποια έντονα φαινόμενα.

 

Recommended For You

About the Author: efoni