Το Τρένο των Χριστουγέννων στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) σας προσκαλούν στο Τρένο των Χριστουγέννων, που έρχεται φέτος στον Δήμο μας, έτοιμο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους επιβάτες σε μια μαγική διαδρομή!

Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να ταξιδέψει στον παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων; Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα καθώς το Τρένο των Χριστουγέννων θα αποτελέσει σίγουρα την ωραιότερη εορταστική εμπειρία!

Τα παιδιά επιβιβάζονται στο ειδικό τρενάκι χωρητικότητας 40 ατόμων και με συντροφιά ένα Ξωτικό, που τους αφηγείται ιστορίες από το μυστικό εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, προετοιμάζονται να ζήσουν ένα παραμυθένιο ταξίδι.

Το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, το Τρένο θα ξεκινήσει τη διαδρομή του από την Κεντρική Πλατεία του Δήμου Μαρκοπούλου (πλησίον αρτοποιείου Σπανού), σε μία διαδρομή από τις 10.30 έως τις 14.30 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με την ίδια αφετηρία, από τις 17.00 έως τις 20.30, θα συνεχίσει να προσφέρει διασκέδαση σε όλους τους επιβάτες.

Την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, το Τρένο θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του στο Πόρτο Ράφτη, με αφετηρία το Λιμάνι (όπισθεν αγάλματος Ναύτη), όπου από τις 12.00 μ. έως τις 15.00 θα ταξιδεύει με προορισμό τα Χριστούγεννα, προσφέροντας χαρά σε όλους τους επιβάτες του!

Η επιβίβαση στο Τρένο των Χριστουγέννων είναι δωρεάν, με υποχρεωτική συνοδεία των παιδιών από ενήλικες, χρήση μάσκας και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του covid-19.

Recommended For You

About the Author: efoni