Τουρκία: Μεθυσμένος συμμετείχε σε αναζήτηση αγνοουμένου και κατάλαβε ότι έψαχναν τον ίδιο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Τουρκία κατά την διάρκεια αναζήτησης αγνοουμένου. Συγκεκριμένα, ένας περαστικός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ζήτησε να βοηθήσει στις έρευνες και μετά από ώρα συνειδητοποίησε ότι έψαχναν εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Beyhan Mutlu, από το Inegol στη βορειοδυτική επαρχία της Προύσας, αφού είχε καταναλώσει αλκοόλ με τους φίλους του, αποφάσισε να βγει στο δάσος για μία βόλτα. Όμως η σύζυγός του ανησύχησε καθώς δεν μπορούσε για ώρες να επικοινωνήσει μαζί του και αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Την ώρα που περιπλανιόταν στο δάσος, ο άνδρας συνάντησε την ομάδα διασωστών και εθελοντών που τον αναζητούσαν, αλλα εφόσον δεν γνώριζε την αποστολή τους αποφάσισε να τους βοηθήσει. Έτσι εντάχθηκε στην ομάδα εθελοντών και άρχισε να ψάχνει… τον εαυτό του στο δάσος, μαζί με τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν τον είχαν αναγνωρίσει. Μετά από ώρα, όταν άκουσε έναν από τους διασώστες να φωνάζει το όνομά του εκείνος απάντησε:«Εδώ είμαι» και όλοι συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί.

Αφού η αποστολή αναζήτησης του αγνοούμενου ολοκληρώθηκε, ένα από τα μέλη της ομάδας διάσωσης του έκανε μερικές ερωτήσεις. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Mutlu επαναλάμβανε συνέχεια: «Μην με τιμωρήσετε πολύ αυστηρά. Ο πατέρας μου θα με σκοτώσει». Στη συνέχεια οι διασώστες τον μετέφεραν στο σπίτι του και δεν έγινε σαφές, αν του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Recommended For You

About the Author: efoni