Τουρισμός για Ολους: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για 125.000 νέους δικαιούχους

Εγινε η 3η κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους», με 125.000 νέους δικαιούχους να κερδίζουν το πολυπόθητο voucher για διακοπές.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος εντός της ημέρας, ενώ ξεκίνησαν να αποστέλλονται και τα ενημερωτικά SMS και emails στους νικητές. Επιπλέον, αν κάποιος/-α συνδεθεί με τους κωδικούς του/της, μπορεί να δει αν η αίτησή του είναι κληρωθείσα ή όχι.

Τουρισμός για Ολους: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για 125.000 νέους δικαιούχους-1

Η επιδότηση ανέρχεται στα 150 ευρώ ανά δικαιούχο και 200 ευρώ για ΑμεΑ συμπολίτες μας. Καλύπτει διαμονή σε κάθε προορισμό της χώρας και για το σύνολο των χειμερινών μηνών. Οι ψηφιακές κάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Παράδειγμα δαπάνης του ποσού του προγράμματος

Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποσό των 150 ευρώ εφάπαξ, μπορεί όμως να «σπάσει» το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα κατά τους θερινούς μήνες και τα υπόλοιπα 100 ευρώ να τα χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Ετσι, το πρόγραμμα συμβάλλει και στον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε δώδεκα μήνες τον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας μέσω email tourism4all2022@ktpae.gr

Recommended For You

About the Author: efoni