Τζήμερος κατά Τζώρτζιας Κεφαλά: «Γιατί βγάζει το μισό β…ί σε κοινή θέα;»

Αίσθηση προκαλούν για ακόμη μια φορά οι αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου στον λογαριασμό του στο twitter ο οποίος αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρό του την Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια των «Μπλε» φόρεσε ένα κιμονό σε έντονο πράσινο χρώμα, μαύρη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα γυαλιά, σκουλαρίκια διαφορετικού σχήματος, ενώ τα μαλλιά της είχαν κίτρινη απόχρωση.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

«”Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Και κατέληξε στην… παραληρηματικού τύπου ανάρτησή του: «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Η εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά στη Βουλή σήμερα για την ορκωμοσία:

kefala__2_

 

Recommended For You

About the Author: efoni