Τελικός Conference League: Πότε κλείνει ο ηλεκτρικός – Τα δρομολόγια για Μετρό, Τραμ

Κλειστός για όλο το επιβατικό κοινό, πέρα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, θα είναι ο ΗΣΑΠ από τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (29/5), στο περιθώριο των μέτρων ασφαλείας της ΕΛΑΣ για την ασφαλή μετακίνηση των οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Conference League.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, ο ΗΣΑΠ σήμερα θα λειτουργήσει για το επιβατικό κοινό από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 17:00 το απόγευμα, καθώς μία ώρα αργότερα, στις 18:00, θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού προς τον Περισσό, και συνεπώς τη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League.

«Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν κανονικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Καλαμάκι – Αγ. Τριάδα Πειραιά» από τις 11 το πρωί και μέχρι νεοτέρας θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Νέο Φάληρο» και θα διεξάγονται στο τμήμα «Καλαμάκι – Νέο Φάληρο – Καλαμάκι» διευκρινίζει η ΣΤΑ.ΣΥ για το πώς θα κινηθούν τα άλλα μέσα σταθερής τροχιάς.

ΗΣΑΠ: Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σήμερα (29/5)

Αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί για τους επιβάτες θα αναχωρήσουν:

  • από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 17:00
  • από «Μοναστηράκι» προς «Κηφισιά» στις 17:16:30 και προς Πειραιά στις 17:34:30
  • από «Αττική» προς «Κηφισιά» στις 17:24 και προς «Πειραιά» στις 17:27
  • από «Ομόνοια» προς «Κηφισιά» στις 17:19 και προς «Πειραιά» στις 17:32.

Η Γραμμή 1 θα λειτουργήσει μετά τις 06:00 το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων.

Μετρό: Τα δρομολόγια σήμερα

Οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Καλαμάκι – Αγ. Τριάδα Πειραιά» από τις 11:00 το πρωί και μέχρι νεοτέρας θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Νέο Φάληρο» και θα διεξάγονται στο τμήμα «Καλαμάκι – Νέο Φάληρο – Καλαμάκι».

Recommended For You

About the Author: efoni