Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας που ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου

Ηνέα Σελήνη στο ζώδιο του Παρθένου μάς καλεί να κάνουμε νέα ξεκινήματα, χωρίς όμως να ξεχνιόμαστε: όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Ποια είναι λοιπόν τα τυχερά ζώδια της νέας εβδομάδας;

Ταύρος

Καταπίεση τέλος για τον Ταύρο. Οι αναποδιές του ανάδρομου Ερμή, τα μπερδεμένα επαγγελματικά, οι ασυνεννοησίες στο σπίτι, όλα μπαίνουν σε μία τάξη και έτσι ο Ταύρος μπορεί επιτέλους να κάνει αυτό που θέλει, δηλαδή να απολαύσει την καθημερινότητά του, να βγει έξω, να κάνει τα ψώνια που δεν έκανε σε όλη τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή και γενικώς να περάσει όμορφα. Διότι τι είναι ο Ταύρος αν του κόψεις τις μικρές υλικές χαρές; Μία ύπαρξη που ψάχνει απεγνωσμένα το νόημα της ζωής.

Παρθένος

Η εποχή της ανανέωσης έφτασε για τον Παρθένο. Ό,τι βαρίδι υπήρχε από το πρόσφατο παρελθόν, ό,τι τον ταλαιπωρούσε – συνήθως χωρίς λόγο και με μία δόση υπερβολής – ό,τι τον απασχολούσε και του έκανε δύσκολη την καθημερινότητα, μπαίνει στην άκρη. Ήρθε η στιγμή για νέα σχέδια, για αλλαγές στην εμφάνιση, που ήθελε να τις κάνει καιρό και δίσταζε, καλλιέργειες νέων προσδοκιών και, βέβαια, νέες ερωτικές περιπέτειες. Μπορεί να κάνει τον δύσκολο, γιατί δε θέλει να ξεβολεύεται, όμως ο Παρθένος είναι πάρα πολύ έτοιμος για ένα νέο ειδύλλιο – για να μην πούμε και για μία νέα σχέση.

Τοξότης

Αυτό που συμβαίνει με τον Τοξότη, που μιλάει και κανείς – σχεδόν – δεν τον ακούει, γιατί τα λόγια του ενέχουν έναν πρωτόγνωρο ρομαντισμό, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Στο επαγγελματικό του περιβάλλον, ο Τοξότης θα έχει αυτή την εβδομάδα πάρα πολλές ευκαιρίες να αποδείξει τι είναι, πόσο πολύτιμο έργο κάνει – και δεν αναγνωρίζεται – καθώς και να δώσει στους από πάνω του να καταλάβουν πως ήρθε η ώρα για εκείνη την προαγωγή και την αύξηση που προσπαθεί να πάρει εδώ και καιρό. Ξεκινάει μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να τα επιτύχει όλα μαζί.

Recommended For You

About the Author: efoni