Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι η σορός του για την ταφή- Πλήθος κόσμου έξω από τα πρώην βασιλικά ανάκτορα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η τελετή ταφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, μετά την κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών. Συγκίνηση, χειροκροτήματα και συνθήματα από τον κόσμο που βρίσκεται στο σημείο.

Οι κεντρικές πύλες άνοιξαν στις 14:00, περίπου 2 ώρες μετά το πέρας της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή από τη Μητρόπολη προς το Τατόι. Η ταφή του θα γίνει δίπλα στους προγόνους του, τον τέως βασιλιά Παύλο και τη μητέρα του, Φρειδερίκη.

Η αυτοκινητοπομπή διήρκεσε περίπου 30 λεπτά από τη Μητρόπολη έως το Τατόι. Τα βανάκια και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα που μετέφεραν τους 187 επίσημους προσκεκλημένους της κηδείας σταμάτησαν σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ που έχει στηθεί εδώ και λίγες ώρες στο Τατόι ώστε να ακολουθήσουν μια μικρή διαδρομή μέχρι την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, η οικογένεια και οι προσκεκλημένοι μία απόσταση περίπου 100-200 μέτρων μέχρι το σημείο της ταφής. Ειδικότερα, η πομπή ακολουθεί την διαδρομή από την είσοδο του λόφου, μέχρι τους βασιλικούς τάφους που είναι και το Μαυσωλείο και η Εκκλησία.

 

Κόσμος στο Τατόι περιμένει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο:

 

tatoi-1
tatoi-2
tatoi-3
tatoi-4
tatoi-5

 

tatoi-6
tatoi-7

Recommended For You

About the Author: efoni