ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύουν υπογραφές για αναβολή των εκλογών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μαζεύονται υπογραφές από μεσαία στελέχη για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.

Τα παραπάνω έρχονται μόλις λίγες ώρες πριν από την ομιλία της κ. Ολγας Γεροβασίλη στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου του κόμματος, στην οποία αναμένεται να ανοίξει τα «χαρτιά» της σχετικά με το ζήτημα της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του κόμματος. Η κ. Γεροβασίλη ίσως τοποθετηθεί μετά τις 7 το απόγευμα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τον Νίκο Παππά και από τον Σωκράτη Φάμελλο.

Κασσελάκης: «Θέλω καθαρές λύσεις, δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εισερχόμενος στον χώρο του συνεδρίου, ο πρόεδρος του κόμματος ρωτήθηκε από εκείνους που μαζεύουν υπογραφές για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών, εάν θα υπογράψει και εκείνος, με τον ίδιο να απαντά: «Οχι, θέλω καθαρές λύσεις, δεν θα γίνω Ιφιγένεια».

Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέντευξή του στα «Νέα», ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε βέβαιος πως θα παραμείνει στο κόμμα και πως θα γίνει πρωθυπουργός.

«Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι «θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%».

Η ανάρτηση στο Instagram

Στο μεταξύ, το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς πριν από λίγη ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προέβη σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς».

«Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε “ουρανοκατέβατο”, όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα. Η κοινωνία με έφερε εμένα» τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

 

Recommended For You

About the Author: efoni