ΣΥΡΙΖΑ για ηχητικό Βγενόπουλου: Αντιπερισπασμός Μητσοτάκη – Έχει εξεταστεί από το 2016 η υπόθεση

Σε προσπάθεια αντιπερισπασμού της δημόσιας συζήτησης κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ το ηχητικό ντοκουμέντο από το 2016 που δημοσίευσε σήμερα η ιστοσελίδα iefimerida, στο οποίο επιχειρηματίας ζητεί μεγάλο χρηματικό ποσό από τον εκλιπόντα πλέον Ανδρέα Βγενόπουλο, για λογαριασμό της τότε προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.

Μετά την ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει εάν γνώριζε για τη δράση της κ. Θάνου, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

«Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά για την υπόθεση, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι είναι γνωστή και έχει εξεταστεί ήδη από το 2016 από τη Δικαιοσύνη. Προσθέτει ότι εάν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οι κάτοχοί του οφείλουν να το δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Νωρίτερα βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε και το ΚΙΝΑΛ, ζητώντας άμεση και σε βάθος διερεύνηση των νέων στοιχείων και τονίζοντας ότι «πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, συμμετείχαν σε ένα ολόκληρο δίκτυο εκβιασμών και υπόγειων συναλλαγών με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016. Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του.

Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δις απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν.

Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;

 

Recommended For You

About the Author: efoni