Συνάντηση Θεοδωρικάκου με δύο αστυνομικούς που έσωσαν 48χρονη γυναίκα στην Ανάβυσσο

Συνάντηση με δύο αστυνομικούς που έσωσαν 48χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει, είχε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σε σχετική ανάρτηση στο twitter, αναφέρει: «Σήμερα συναντήθηκα με τους αστυνομικούς, Παπαγεωργίου Επαμεινώνδα και Δερβέναγα Αρη. Χθες τη νύχτα έσωσαν μια γυναίκα 48 ετών που βρέθηκε σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κι έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει. Ενήργησαν με αποφασιστικότητα, κολύμπησαν οι ίδιοι και την έσωσαν».

Έτσι έγινε η δραματική διάσωση της 48χρονης από δυο αστυνομικούς

Ο αρχιφύλακας Επαμεινώνδας Παπαγεωργίου και ο υπαρχιφύλακας Αριστείδης Δερβέναγας πήραν σήμα για γυναίκα που βρίσκεται σε κίνδυνο στο παραλιακό μέτωπο της Αναβύσσου. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από οδηγό ταξί, ο οποίος διέκρινε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και διατρέχει κίνδυνο. Η γυναίκα κατέβηκε από το ταξί και κινήθηκε προς τη θάλασσα. Εκεί την πρόλαβαν οι δύο αστυνομικοί. Στη θέα τους, ωστόσο, η 48χρονη άρχισε να κολυμπά προς τα βαθιά.

Αρχικά βούτηξε στη θάλασσα ο πρώτος αστυνομικός, ο οποίος πάλεψε με τη γυναίκα που αντιστεκόταν στη διάσωσή της. Έτσι, βούτηξε στη θάλασσα και ο δεύτερος αστυνομικός, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να βγάλουν τη γυναίκα σώα στη στεριά.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι του πατέρα της που δε βρίσκεται πια στη ζωή, πήρε μία φωτογραφία του και στη συνέχεια πήγε στην Ανάβυσσο με ταξί για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Recommended For You

About the Author: efoni