Συνάντηση Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχ. Καραμαλάκη, είχε ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευ. Μπουρνούς μετά από αίτημά του και την άμεση αποδοχή του, με αντικείμενο την ασφάλεια και την αστυνόμευση της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά εποικοδομητικό κλίμα. Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, αφού εξήρε τις συνεχείς και συστηματικές προσπάθειες των υπηρετούντων στο ΑΤ και ΤΑ της πόλης μας για την κατά το δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, μετέφερε στον Αρχηγό την εύλογη ανησυχία και τους προβληματισμούς πολιτών και Δημοτικής αρχής αλλά και τις προτάσεις της για την ουσιαστική εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Καραμαλάκης, περιέγραψε αναλυτικά το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για την άμεση ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων με ανθρώπινο δυναμικό, σχέδιο που θα βρεθεί σε πλήρη ανάπτυξη και ολοκλήρωση τους αμέσως προσεχείς μήνες, για την αρτιότερη λειτουργία των Τμημάτων. Οι παρουσία, οι περιπολίες και η αστυνόμευση από τις ομάδες ΔΙΑΣ στην περιοχή μας, συνεχίζονται και εντείνονται.

Παράλληλα, συνεκτιμήθηκε ως απόλυτη προτεραιότητα, για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού και της πόλης, σε σχέση με την υπεραυξημένη κίνηση οχημάτων και επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες ,η αποδοχή του πάγιου αιτήματος του Δήμου για την ένταση της αστυνόμευσης αλλά και την αυξημένη παρουσία γυναικών και ανδρών της Τροχαίας, που θα βοηθήσουν ουσιαστικά στη ρύθμιση του κυκλοφοριακού φόρτου, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Recommended For You

About the Author: efoni