Συνάντηση Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου με την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου

Με την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμης Ζωής», Ρένα Δούρου συναντήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, στο Δημαρχείο Παλλήνης.

Ακολούθως, προχώρησαν σε αυτοψία σημαντικών έργων που προωθήθηκαν ή υλοποιήθηκαν κατά τη θητεία της κας Δούρου, στην Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του μεγάλου έργου της Αποχέτευσης Παλλήνης, τον βρεφονηπιακό σταθμό Γαργηττού, έργα οδοποιίας, τον περιβάλλοντα χώρο του Αθλητικού Κέντρου Παλλήνης και το Διοικητήριο Ανθούσας.

Ρ. Δούρου: «Μαζί, Δήμος και Περιφέρεια, δουλέψαμε για αναπτυξιακά έργα»

“Επισκεφθήκαμε σήμερα έργα της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής που έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα της Παλλήνης. Μαζί ο Δήμος Παλλήνης και η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής δείξαμε το πώς μπορεί να λειτουργήσει
υποδειγματικά και αποτελεσματικά, προς όφελος των συμπολιτών μας, η συνεργασία μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Περιφέρεια και Δήμος, με την ίδια σοβαρότητα και μεθοδικότητα, δουλέψαμε για έργα αναπτυξιακά και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, έργα κοινωνικής συνοχής. Σήμερα η Δύναμη Ζωής συνεχίζει, από τη θέση της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο να ελέγχει τη νυν Περιφερειακή Αρχή, για την έγκαιρη ολοκλήρωση των υπό εξέλιξη έργων στην Παλλήνη και σε όλους τους Δήμους της Αττικής”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου.

Θ. Ζούτσος: «Γόνιμη και παραγωγική η συνεργασία μας με τη Ρένα Δούρου»

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθ. Ζούτσος δήλωσε : “Η συμβολή της Ρένας Δούρου στην προώθηση και υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων για τον Δήμο μας, ήταν καθοριστική. Είχα τη χαρά σήμερα να την ξεναγήσω σε αυτά τα έργα. Η συνεργασία μας καθόλη τη περίοδο που διοικούσε την Περιφέρεια Αττικής ήταν γόνιμη και παραγωγική. Ειδικώς για το μεγάλο έργο της Αποχέτευσης, ο ρόλος της ήταν καταλυτικός. Υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της, συνεχώς δίπλα μας, με τολμηρές προτάσεις και ενέργειες, για την επίλυση των προβλημάτων, την εξασφάλιση της νέας χρηματοδότησης ύψους 55.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την
τελική προώθηση του έργου. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να την ευχαριστήσω και πάλι δημόσια”.

Κατά τη συνάντηση και την επίσκεψη στα έργα, τη Ρένα Δούρου συνόδευαν οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής και κάτοικοι Παλλήνης, Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη και Καίτη Θεοχάρη καθώς και ο Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παλλήνης Ευθύμιος Κάρκας και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Γιώργος Σιμόπουλος. Μαζί με τον Δήμαρχο Αθ. Ζούτσο, στη επίσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης, Ν. Κούτρας, ο Τοπικός Σύμβουλος Παλλήνης, Απ. Καρανίκας καθώς και ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Π. Καλδής.

Recommended For You

About the Author: efoni