Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκε το ΕΠΑΛ Κρυονερίου

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου εγκρίθηκε η ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης τρίτσης», του έργου ανακατασκευής του κτιρίου του ΕΠΑΛ στον κόμβο Αγίου Στεφάνου-Κρυονερίου.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου προηγήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον κο Θεοδωρικάκο στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου δημοσιοποιήθηκε η σχετική απόφαση με τίτλο: «Ένταξη του έργου με τίτλο ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Ο κος Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Η συστηματική δουλειά που γίνεται στο Δήμο εδώ και ένα χρόνο, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Συνερχαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου, τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία όσο και τις υπόλοιπες Διευθύνσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουμε προς όφελος των πολιτών το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ αλλά και κάθε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που διατίθεται. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί παρά την εμφανή υποστελέχωση των υπηρεσιών, όταν παρουσιαστεί ανάγκη οι εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ο οποίος συνέβαλε για την άμεση έγκριση της πρότασής μας αναφορικά με το ΕΠΑΛ. Είναι ένα όνειρο, θα έλεγα και δικό μου, που επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα αντίστοιχα έργα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου μας».

Recommended For You

About the Author: efoni