Στο Δήμο Διονύσου στέλνουμε όλοι τις ευχές μας στον Άγιο Βασίλη και ζούμε τη μαγεία των γιορτών !

Ο Δήμος Διονύσου αυτά τα Χριστούγεννα συλλέγει τις ευχές των δημοτών του, μικρών αλλά και μεγάλων, και τις στέλνει κατευθείαν στον Άγιο Βασίλη ! Ο στόχος μας, αυτές τις διαφορετικές γιορτές, είναι να έρθουμε όλοι πιο κοντά. Μέσα από τις πιο πρωτότυπες ευχές μας για τη νέα χρονιά που έρχεται, στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια για ένα χαρούμενο κι ευτυχισμένο 2021, με υγεία, δημιουργία και αγάπη  !

Η διαδικασία αποστολής ευχών είναι πολύ απλή και γίνεται με δύο εναλλακτικούς τρόπους, πάντα μέσα από την ειδική ιστοσελίδα που έχουμε δημιουργήσει www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr:

1) Εκτύπωσε τη δική σου κάρτα μέσα από το www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr και γράψε την ευχή που θέλεις, σημειώνοντας το όνομα σου και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σου (email). Στη συνέχεια τοποθέτησέ τη σε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα Γραμματοκιβώτια του Δήμου μας, που βρίσκονται:
α) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Δροσιά)
β) στην Πλατεία Δημοκρατίας (Άγιος Στέφανος).

2) Καταχώρησε τη δική σου ευχή, μέσα από το www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr. Γράψε και στείλε την ευχή σου ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τις Οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.

Υπογραμμίζουμε ότι η δεύτερη δυνατότητα καταχώρησης και ηλεκτρονικής αποστολής των ευχών σου μέσα από το site, θα ενεργοποιηθεί από το πρωί της Κυριακής 20-12-2020.

Ενημερώνουμε ακόμα ότι από την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, οι ευχές των δημοτών θα δημοσιοποιούνται σταδιακά στο www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr και θα μπορούν όλοι να τις διαβάσουν.

Η αγάπη όμως και η χαρούμενη διάθεση των γιορτών δεν τελειώνει εδώ…

Στις 10 Ιανουαρίου 2021, ο Άγιος Βασίλης θα απαντήσει σε μερικές από τις ευχές μας. Θα μπορούμε να δούμε όλοι τις απαντήσεις του στην Αρχική Σελίδα της ιστοσελίδας, όπου ο χρόνος μετράει αντίστροφα !…

Τα Χριστούγεννα όμως μπορούν να γίνουν ακόμη πιο όμορφα… Μπορούμε μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού μας να περιηγηθούμε στο www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr, βρίσκοντας διάφορες Χριστουγεννιάτικες συνταγές, χειροτεχνίες για μικρούς και μεγάλους, αλλά και στίχους από διάφορα Κάλαντα, για να γεμίσει κάθε σπίτι στο Δήμο Διονύσου με γιορτινές μελωδίες !

Τέλος, όσοι από εσάς επιλέξετε να βγείτε από το σπίτι σας, τηρώντας όπως πάντα τους κανόνες ασφαλείας λόγω της πανδημίας, μην ξεχάσετε να θαυμάσετε το Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου μας και να αναρτήσετε Φωτογραφίες σας, που θα βγάλετε σας δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα Γραμματοκιβώτια μας !

Μπορείτε να επισκεφτείτε για περισσότερη δράση τα Social Media που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις ευχές στο Facebook ( https://www.facebook.com/Δήμος-Διονύσου-Events-100990108581926 ) και το Instagram ( https://www.instagram.com/dimosdionysouevents/)

Κι αυτές οι γιορτές μπορούν γίνουν μαγικές !

Recommended For You

About the Author: efoni