Στις 16 του κόσμου η Θεοδωροπούλου στο Κάιρο!

Εκπληκτική εμφάνιση η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου, του συλλόγου Αρίστων Παιανίας, που αγωνίστηκε στο Ξίφος Μονομαχίας με τα χρώματα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο

Στο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Κάιρο και κατέκτησε τη 14η θέση ανάμεσα σε 76 συμμετοχές αθλήτριες από όλο τον κόσμο!

Αναλυτικά στον γύρο των πουλ η Θεοδωροπούλου κατάφερε 4 νίκες 1 ήττα εξασφαλίζοντας την είσοδο στις 64!

Στο πρώτο νοκ-άουτ επικράτησε της IDRISZADE Azarin από το Azerbaijan με σκορ 15-10!

Στη συνέχεια επικράτησε της LEE Subeen από την Korea με σκορ 15-14 και με την είσοδο της στις 16 συναντήθηκε με την KLASIK Alicja από την Πολωνία η οποία όμως επικράτησε της Θεοδωροπούλου με σκορ 15-6 και τελικά αναδείχθηκε η Χρυσή Πρωταθλήτρια.

Στην κατηγορία Εφήβων αγωνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή καταλαμβάνοντας την 76η θέση ανάμεσα σε 91 συμμετοχές καθώς σταμάτησε στον γύρο των πουλ αφού πραγματοποίησε 1 νίκη 4 ήττες και δεν πέρασε στην επόμενη φάση!

Ο Προπονητής τους Πασσάς Γιώργος δηλώνει:

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα αυτό το οποίο είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει μέσα σε αυτές τις συνθήκες που διανύουμε τον τελευταίο χρόνο, οι οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών που με μεγάλο κόπο και κόστος στηρίζουν τις προσπάθειες και τα όνειρα τους! Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Παιανίας που βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε, επιμένουμε! Η επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Α. Ο. Αρίστων Παιανίας έδωσε το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Recommended For You

About the Author: efoni