Στην Περιφέρεια Αττικής ο Βορίδης – Συναντήθηκε με Πατούλη

Την περιφέρεια Αττικής επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός στο πλαίσιο επαφών με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ξεκίνησε τις επισκέψεις από την περιφέρεια Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Ο Μάκης Βορίδης και ο περιφερειάρχης Αττικής συζήτησαν τα ανοιχτά ζητήματα της περιφέρειας αλλά και σημαντικά θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση εν γένει.

Ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε για την σημερινή συνάντηση:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στην Περιφέρεια_Αττικής τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκης Βορίδη. Η σημερινή του επίσκεψη είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποδεικνύει ότι η κεντρική κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στην αυτοδιοίκηση, την επισκέπτεται, ενημερώνεται, συνεργάζεται και προχωρά! Βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου μετά την πανδημία του Covid19, προέχει η επανεκκίνηση της χώρας και αυτό που πρέπει να μπει σε κανονικό ρυθμό είναι η ανάπτυξη!»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το υπουργείο Εσωτερικών επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, όπου συζητήθηκαν οι άξονες της διοικητικής μεταρρύθμισης, αλλά και ο νέος εκλογικός νόμος που αναμένεται να παρουσιαστεί στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο.

Recommended For You

About the Author: efoni