Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς αντέδρασε μπροστά στις κάμερες μετά το σάλο με τις καταγγελίες

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ αποπειράθηκε να προσεγγίσει τον 58χρονο από δύο 24ωρα από τη στιγμή ξέσπασε το σκάνδαλο.

Έξω από το σπίτι του εθεάθη να κρατά από τη μέση την σύζυγό του και να της ανοίγει την πόρτα από το αυτοκίνητο για να φύγουν, ενώ σε επίμονες ερωτήσεις του σταθμού απάντησε πως «δεν θέλω να πω κάτι».

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, σε έτερη προσέγγιση που υπήρξε από μεριάς του σταθμού και σε ερώτηση για το εάν μετανιώνει για την πράξη του απάντησε: «ουδέν σχόλιο» και έφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μήνυμα της πρώην συντρόφου του

Στο Mega μίλησε η 30χρονη γυναίκα που είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται σε πορνογραφικά sites από τον πρώην σύντροφό της Στάθη Παναγιωτόπουλο, όπου περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

Η 30χρονη γυναίκα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δηλώνει προδομένη.

«Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.

Η νεαρή κοπέλα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που πιθανότατα έχουν υποστεί το ίδιο… να βγουν να μιλήσουν!

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε η 30χρονη.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος, την ώρα που η δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Recommended For You

About the Author: efoni