Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ερωτικά βίντεο- «Είδα μια νέα κοπέλα που έκλαιγε»

«Βροχή» φαίνεται ότι έρχονται οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τελευταία αυτή που αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας με θύμα μια νέα σε ηλικία κοπέλα.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Έχω καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και είναι πολύ σοβαρή» είπε ο κ. Λύτρας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκε με την καταγγέλλουσα. «Είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε. Μιλάμε για νέα βίντεο και φωτογραφίες σε πολλές ιστοσελίδες» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, η καταγγελία αυτή είναι μεταγενέστερη της αρχικής από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου που αποτέλεσε, ως φαίνεται, την κορυφή του παγόβουνου για τον πρώην «Ράδιο Αρβύλα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί μπορεί να συλληφθεί

Ενωμεταξύ αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να βρεθεί ακόμα και με χειροπέδες μπορεί να βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την εντολή για περαιτέρω έρευνα που έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος να διερευνήσει αν ο πρώην «Ράδιο Αρβύλα» έχει δημοσιοποιήσει και άλλα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με άλλες γυναίκες.

Η εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που πυροδότησε την νέα έρευνα είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται εάν τελέστηκε είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ένα διαπιστωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε μπορεί να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία καθώς το αδίκημα που ερευνάται θεωρείται διαρκές.

Τα πράγματα, δε, μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο καθώς τότε η κατηγορία σε βάρος του θα αναβαθμιστεί σε κακούργημα.

Recommended For You

About the Author: efoni