Σπύρος Βρεττός για παραίτηση Αναγνωστόπουλου: Mπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο, οι φιλοδοξίες διαφόρων συναδέλφων υπαγορεύουν και συγκεκριμένες πρακτικές

Απάντηση στην παραίτηση του πρώην Αντιδημάρχου κύριου Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου έδωσε πριν λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Αχαρνών, κύριος Σπύρος Βρεττός
Δείτε την ανάρτησή του:
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην αποχώρηση του αντιδημάρχου μας κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, θεωρώ σκόπιμο να τον ευχαριστήσω για την (18μηνη) παρουσία του στον αγώνα της δημοτικής αρχής.
Αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο, οι φιλοδοξίες διαφόρων συναδέλφων υπαγορεύουν και συγκεκριμένες πρακτικές. Δηλώνω σε όλους τους συμπολίτες μας ότι παραμένω απερίσπαστος σε έναν και μόνο στόχο, τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας αυτή ήταν η μόνη μου φιλοδοξία και αυτή και μόνον αυτή παραμένει και στην προεκλογική περίοδο.
Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι βγαίνουμε νικητές σε κάθε σκληρή μάχη που δίνουμε και με τις όποιες αντιξοότητες. Σας διαβεβαιώ ότι για άλλη μία φορά θα βγούμε νικητές.

Recommended For You

About the Author: efoni