Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν κρυφά στο δημαρχείο Βούλας

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης κάτω από άκρα μυστικότητα. To ευτυχές γεγονός έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε ανακοινώσει εξ’ αρχής και είχε μόλις δέκα καλεσμένους στον γάμο του. Εκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε για αυτή την ημέρα ένα υπέροχο κοντό λευκό φόρεμα.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε: «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος».

Δείτε τη φωτογραφία:

σπυροπουλου

Recommended For You

About the Author: efoni